Vidste du…

…at Parentini har fungeret som sponsor/leverandør til Danmarks Cykle Unions landshold siden 2001, og har dermed opnået en enorm knowhow om blandt andet forholdene i Danmark. Flere Parentini produkter er udviklet specifikt til det danske marked.

… at det faktisk var Parentini, der stod bag det første design af den siden så ikoniske Mapei-trøje. Dette i 1993, hvor Mapei overtog sponsorartet på det daværende Eldor-team. Mapei blev siden en af cykelhistoriens mest succesfulde teams og forgængeren til det nuværende Quick Step team.

…at Parentini har leveret tøj til det ikoniske Ariostea team. Dette foto er at Silvano Contini i 1985. Senere har både Rolf Sørensen og Bjarne Riis i øvrigt kørt for Ariostea.

…at Parentini desuden er kendt for at levere tøj til Del Tongo Colnago teamet i 1983 og dermed blandt andet verdensmestertrøjen til Guiseppe Saronni, der i 1982 blev verdensmester i britiske Goodwood.

…at den første jersey Parentini nogensinde lavede var denne til Fiorella teamet tilbage i 1976! Siden er mange teams blevet støttet af Parentini.