Ny topmodel i cykelbukser fra Parentini

Foråret er her, og det er sæsonens cykeltøj også. Italienske Parentini har netop lanceret årets topmodel af cykelbukser. Vero er lavet i produkter med den nyeste teknologi og samtidig er videreført Parentinis kendte anatomiske form på deres cykelbukser. Bukserne er ganske enkelt designet til, når du sidder på cyklen.

Designet er skåret med laser, hvilket sikrer perfekt pasform. Som en ekstra lækker feature er tilført silikone på indersiden, hvilket giver ekstra komfort plus perfekt æstetik. Mikrofiberne i lycraen forøger blodomløbet til musklerne på de lange turer. Puden er Diamante, den absolutte bedste fra toscanske Parentini.

Som en ekstra feature er der indbygget lomme til radio/telefon samt mulighed for at skrive navn i bukserne.

Bukserne kan i Danmark blandt andet købes via Bike N’Run på dette link.