Vita er lækker jakkeserie fra Parentini

Italienske Parentini har været tøjsponsor for det danske cykellandshold i mere end 15 år. Derfor har Toscana-virksomheden stor viden om vejrforhold i Danmark. Den nye vinterjakke fra Parentini passer derfor rigtig godt til danske forhold. Jakken hedder Vita, og med denne får du super lækkert design kombineret med fantastiske features.

Vita Windtex Storm Jakken er vindtæt, vandtæt og åndbar. Jakken er vandafvisende grundet en Hydro-behandling og så er den lavet i 86 % Polyester og 14 % Elastham. Vita er en del af efterårs-/vinterkollektionen hos Parentini, men kan i princippet benyttes året rundt. Jakken bruger en teknologi, der transporterer kroppens sved væk, og samtidig bruger varmen aktivt som regulator, så kan holde varmen, men fortsat ånde. Vita er perfekt i temperaturer fra -5 til +18 grader.

I Danmark kan du købe Vita Jakken via Bike N’Run her.